خواص سیر سیاه برای کودکان 5

خواص سیر سیاه چیست؟ فواید سیر سیاه برای معده، دیابت و لاغری + طریقه مصرف

واحدی در بدن وجود دارد به نام هموستاز که وظیفه کنترل میزان قند خون را دارد. اگر این مکانیسم به درستی عمل نکند، میزان قند خون می‌تواند به حالت ناپایدار درآید و منجر به بیماری‌هایی مانند دیابت شود. سیر سیاه به دلیل طعم منحصر به فرد و خواص تغذیه‌ای خود، به عنوان یک عنصر جذاب در آشپزی به حساب می‌آید.

فرآیند تخمیر و تولید سیر سیاه باعث می‌شود این ماده حاوی آنتی‌اکسیدان‌های بیشتری نسبت به سیر خام باشد. از دیگر خوبی های سیر سیاه این است که یکی از بهترین مواد جهت درمان کبد چرب بوده که توانایی تنظیم و کنترل عملکرد آنزیم های بدن را به شکل صحیح داراست. کاهش سطح انرژی، خستگی، ریزش مو و … از جمله عوارض کبد چرب محسوب می شوند. همچنین گلوتاتیون موجود در سیر سیاه به عنوان یکی از آنتی اکسیدان های قوی، سموم را از بدن دفع خواهد کرد.

این ترکیبات از طریق کاهش تولید کلسترول در کبد و افزایش تجزیه آن، به حفظ تعادل چربی‌های خون کمک می‌کنند. سیر سیاه به دلیل دارا بودن مقادیر بالایی از آنتی‌اکسیدان‌ها و ترکیبات فعال، به عنوان یک ماده طبیعی ضدسرطان شناخته می‌شود. فرآیند تخمیر سیر تازه باعث افزایش ترکیباتی مانند S-آلیل سیستئین (SAC)، پلی‌فنول‌ها و فلاونوئیدها می‌شود که همگی نقش مهمی در پیشگیری از رشد سلول‌های سرطانی دارند. این ترکیبات با خنثی کردن رادیکال‌های آزاد و کاهش استرس اکسیداتیو، از آسیب به DNA و جهش‌های سلولی که عامل اصلی تشکیل تومورها هستند، جلوگیری می‌کنند. سیر سیاه از طریق گشاد کردن عروق (وازودیلاتاسیون) باعث کاهش مقاومت در برابر جریان خون می‌شود و فشار وارد بر دیواره رگ‌ها را کاهش می‌دهد. این اثر می‌تواند خطر بروز مشکلاتی مانند سکته قلبی و مغزی را کاهش دهد.

ولی سوال مهم اینه که مصرف سیر برای کودکان تا چه حدی مجازه و چطور می‌شه ازش استفاده کرد که هم مفید باشه و هم خطری نداشته باشه؟ تو این مقاله می‌خوایم به زبون ساده این موضوع رو بررسی کنیم. تغییر آب و هوا و رفتن به یک شرایط آب و هوایی سرد می‌تواند باعث سرما و سرفه در کودکان شود. روغن موجود در سیر با خواص ضد میکروبی در مقابل ویروس‌ها و باکتری‌های بیماری زا مبارزه می‌کند و باعث بهبود دستگاه تنفسی می‌شود. استفاده از داروهای شیمیایی برای از بین بدن باکتری‌های بد معمولا منجر به از بین رفتن همه باکتری‌های خوب و بد با هم می‌شود.

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. اگرچه این تحقیقات امیدوارکننده به نظر می‌رسند، اما قبل از نتیجه‌گیری، تحقیقات بیشتری در مورد همه این فواید مورد نیاز است. دکتر خورشیدی یکی از حاذق‌ترین متخصصین تغذیه هستند که شما می‌توانید از هر نقطه‌ای از ایران، از ایشان در زمینه تغذیه مشاوره گرفته و انواع رژیم آنلاین را دریافت کنید. ورزشکاران بوته های سیر را به وعده های غذایی و اسموتی اضافه و قبل از تمرین های ورزشی میل می کنند. سیر تازه تقریباً 63٪ آب، 28٪ کربوهیدرات (فروکتان ها)، 2.3٪ ترکیبات گوگردی، 2٪ پروتئین (آلییناز)، 1.2٪ اسید آمینه آزاد (آرژنین) و 1.5٪ فیبر دارد.

سیر تازه را برای تخمیر شدن به مدت 50 تا 90 روز در دمای 60 تا 77 درجه و در رطوبت 80 تا 90٪ نگهداری می کنند. سیر پس از تخمیر، حالت ژله ای پیدا می کند و رنگ آن سیاه و مزه شیرینی پیدا می کند. این مواد شامل کوئرستین، ویتامین C، سلنیوم هستند که در درمان عفونت چشم بسیار مؤثرند و سبب کاهش تورم چشم در کودکان می شوند. درباره میزان مناسب سیر برای استفاده جهت درمان عفونت چشم کودکان با پزشک مشورت کنید. یکی دیگر از خواص سیر برای کودکان که در این بخش به آن می‎پردازیم تاثیر این خوراکی در درمان تنگی نفس است.

ترکیبات موجود در سیر خواص ضدالتهابی دارند که به کاهش گلودرد، گرفتگی بینی و سایر علائم سرماخوردگی کمک می‌کنند. مصرف سیاهدانه برای افرادی که فشارخون بالا دارند مفید است، اما مصرف این گیاه برای افرادی که فشار خون پایین دارند توصیه نمی‌شود. به طور کلی، کودکان و بزرگسالان فقط باید از سیاهدانه برای دوره‌های کوتاه مدت و مقادیر توصیه شده استفاده کنند. مصرف دوزهای زیاد سیاه دانه یا استفاده طولانی مدت از آن ممکن است خطر عوارض جانبی را افزایش دهد.

بهترین زمان برای مصرف سیر سیاه برای کاهش وزن، صبح ناشتا یا قبل از غذا است. این به بدن شما اجازه می‌دهد تا مواد مغذی خود را به طور کامل جذب کند و از خواص افزایش متابولیسم سیر سیاه بهره ببرد. سیر سیاه سرشار از آنتی اکسیدان‌، آلیسین و سایر ترکیبات است که به تنظیم سطح قند خون، کاهش تجمع چربی و افزایش چربی سوزی کمک می‌کند.

بر اساس پژوهش ها سیر سیاه سرعت رشد سلول های سرطانی در سرطان روده و حجم و وزن تومورهای سرطانی را کاهش می دهد. پلی فنول ها ریز مغذی هایی هستند که در برخی از غذاهای گیاهی یافت می شوند. این ریز مغذی ها سرشار از آنتی اکسیدان هستند و سطح پلی فنل سیر سیاه حداقل دو برابر سطح موجود در سیر تازه هستند. در یک مطالعه نشان داده شده است که سطح پلی فنول ها در سیر تازه پس از انجام فرایند سیر سیاه در واقع سه برابر افزایش می یابد. پلی فنول ها به دلیل تاثیرات آنها بر مدیریت دیابت، کاهش وزن و موارد دیگر مورد مطالعه قرار می گیرند. این روز ها نام برخی مواد غذایی های خاصی را می شنوید که تا حالا نشنیده اید و برایتان جالب است، اما هیچ کدام به اندازه سیر سیاه جالب و غیر عادی نیست.

این معمولا کوتاه مدت است و به محافظت از بدن در برابر بیماری یا آسیب کمک می‌کند. به التهابی که مدت طولانی تری ادامه داشته باشد، التهاب مزمن گفته می‌شود. این وضعیت ممکن است عامل بیماری‌های مختلفی از جمله دیابت نوع 2، سرطان و بیماری قلبی باشد. سیاهدانه دارای طعمی تلخ است و از گذشته برای درمان دندان درد، سردرد، گرفتگی بینی، کرم روده، انگل و آبسه مورد استفاده قرار می‌گرفت. در این مقاله با طبع سیاه دانه، فواید سیاه دانه، عوارض جانبی احتمالی و مقدار مصرف آن بیشتر آشنا شوید.


سیر سیاه برای جوش صورت
سیر سیاه چه جوریه
سير سياه چيست
سیر سیاه چگونه درست میشود
سیر سیاه چه خاصیتی دارد
سیر سیاه چطور درست میشه
سیر سیاه چطوری درست میشه
سیر سیاه چه خواصی دارد
سیر سیاه چیه
سیر سیاه چگونه تهیه میشود